Navi
Toimijat / Uimahallitapahtuma

Vesisankarit-tapahtuma paikkakunnallanne

Kutsumme teidät järjestämään Vesisankarit-tapahtuman paikkakunnallanne vuonna 2020! Koululaisille suunnattuja Vesisankarit-tapahtumia on järjestetty erinomaisella menestyksellä jo viiden vuoden ajan ympäri Suomea. Tapahtumista on saatu paljon positiivista palautetta ja Vesisankarit ovat olleet näkyvästi esillä eri medioissa.

Vesisankarit-tapahtumakutsu uimahalleille ja kylpylöille

Vesisankarit-hankkeen vuoden 2020 tavoitteena on lisätä tietoutta vesiturvallisuudesta sekä tarjota mahdollisuus vesi- ja pelastustaitojen harjoittelemiseen Vesisankarit-tapahtumissa ympäri Suomen. Uimahalli päättää tapahtuman ajankohdan. Tapahtumassa ohjaajina toimivat paikalliset vesiseurat ja/tai uimahallin väki. Toiminnallisina rastipisteinä voivat olla esim. pelastusliiveillä uinti, vedestä pelastaminen, uimataito- ja sukellusrata, melontakokeilu tai ensiaputaitojen harjoittelu.

Lähde mukaan tekemään Vesisankareita!

  • Toimiva tapahtumakonsepti, joka houkuttaa lisää kävijöitä sekä edistää suomalaisten vesitaitoja.
  • Maksutta tapahtumapäiväksi käyttöön materiaalipaketti: Vesisankarit-rantalippuja ja -banderolleja, toimijaliivit, pelastusliivejä, snorkkeleita sekä diplomit tapahtumassa kävijöille.
  • Vesisankarit-tapahtumakoordinaattorin tuki tapahtuman järjestäjälle.
  • Koululiikuntaliiton käytössä olevan tiedotepalvelun hyödyntäminen tapahtuman markkinoinnissa.
  • Näkyvyys uimahallille: Vesisankarit-nettisivuilla, tiedotteissa, Vesisankarit-toimijoiden viestintäkanavissa sekä mediassa eri kanavissa (sanomalehdet, radio, tv).
  • Tapahtuman lipputulot.

Haluamme mukaan, miten liikkeelle?
Ota yhteyttä Vesisankarit-koordinaattori Susanna Auliniin 044 350 2602 tai susanna.aulin(at)kll.fi ja varaa ajoissa haluamasi tapahtumapäivä, jotta saat välineet ja materiaalit käyttöönne.

Vesisankareita tekemässä

Koululiikuntaliitto, Sukeltajaliitto, Suomen melonta- ja soutuliitto, Suomen Meripelastusseura, Suomen Punainen Risti, Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Uimaliitto, sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Hanketta tukevat Reijo Rautauoman säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.