Hyppää sisältöön

Kaikille avoimet tapahtumat

Vesisankarit-hankkeen tavoitteena on lisätä tietoutta vesiturvallisuudesta sekä tarjota mahdollisuus vesi- ja pelastustaitojen harjoittelemiseen Vesisankarit-tapahtumissa ympäri Suomen.

Uimahalli sopii tapahtuman ajankohdan Vesisankarit-koordinaattorin kanssa. Tapahtumassa ohjaajina toimivat paikalliset seurat, yhdistykset ja/tai uimahallin väki.

Tytöt pärskyttävät innoissaan vettä lötköpötköjen päällä

Toiminnallisina rastipisteinä voivat olla esim. pelastusliiveillä uinti, pelastautumishypyn ja pelastushyppyjen harjoittelu, pelastautumishaaste, monoräpyläuinti, sukellustehtävät, vesipalloilla pelailu, leikit uimapötköillä tai ensiaputaitojen harjoittelu.

Vinkkejä ja ohjeita rastipisteiden toteutukseen löytyy ideakortit -sivulta.

Lähde mukaan tekemään Vesisankareita!

  • Toimiva tapahtumakonsepti, joka houkuttaa lisää kävijöitä sekä edistää suomalaisten vesitaitoja.
  • Välinepaketti maksutta tapahtumapäiväksi käyttöön: Vesisankarit-rantalippuja ja -banderolli, toimijaliivit, pelastusliivejä, snorkkeleita ja maskeja, monoräpylöitä, vesipalloille tarkoitetut maalit sekä uimapötköjen yhdistyspalat ja liitoslevyt, vesitorpedoja sekä ohjeita välineiden käyttöön.
  • Vesisankarit-koordinaattorin etätuki tapahtuman järjestäjälle.
  • Koululiikuntaliiton käytössä olevan tiedotepalvelun hyödyntäminen tapahtuman markkinoinnissa.
  • Näkyvyys uimahallille: Vesisankarit-nettisivuilla, tiedotteissa, Vesisankarit-toimijoiden viestintäkanavissa sekä mediassa eri kanavissa (sanomalehdet, radio, tv).
  • Tapahtuman lipputulot.

Haluamme mukaan, miten liikkeelle?
Ottakaa yhteyttä Vesisankarit-koordinaattoriin ja varatkaa ajoissa haluamanne tapahtumapäivä, jotta saatte välineet ja materiaalit käyttöönne.

Jaa somessa: