Navi
Osallistujat / Tapahtumat 2015-2017 / Tapahtumat syksy 2017 / Orimattila 13.10

Orimattilassa viikonlopun viettoon lähti yli 300 uutta Vesisankaria 13.10!

Vesisankarit saapuivat vuoden tauon jälkeen Orimattilan uimahallille perjantaina 13.10. Tapahtumassa harjoiteltiin vesillä liikkumisen taitoja ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Tapahtumaan osallistui päivän aikana 314 koululaista. 

Lahden Järvipelastajien rastilla koululaiset harjoittelivat pelastusliivien pukemista. Kun liivit on puettu päälle, pulahdettiin altaaseen harjoittelemaan niillä uimista ja pelastautumista. Nastolan sukellussuunnistajien rastilla opeteltiin tärkeitä hengenpelastustaitoja. Tutuksi tulivat erilaiset pelastusvälineet ja kuljetusotteet. Pärskyn organisoimalla, hauskalla uintiradalla sukelleltiin ja harjoiteltiin erilaisia uintityylejä.

”Tapahtumamme osoittaa sen, että pienemmässäkin hallissa mahtuu hyvin tapahtuman toteuttamaan. Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja viikonlopun viettoon lähti Vesisankareita, jotka olivat oppineet päivän aikana jotakin uutta ja hyödyllistä”,iloitsee tapahtuman järjestelyistä vastaava Erika Blom Orimattilan kaupungin liikuntapalveluista.

Orimattilan Vesisankarit-tapahtumaa olivat tekemässä Lahden Järvipelastajat, Nastolan Sukellussuunnistajat, Orimattilan kaupunki ja Pärsky tmi. Hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö.

Lisätietoja Orimattilan tapahtumasta:

Erika Blom, Orimattilan kaupungin liikunnanohjaaja, erika.blom(at)orimattila.fi tai p. 040-8375095.