Navi
Osallistujat / Tapahtumat 2015-2017 / Tapahtumat syksy 2017 / Nokia 18.10

Syyslomalaisista tehtiin Vesisankareita Nokialla 18.10!

Nokian uimahallissa (Välikatu 24) järjestettiin Vesisankarit-tapahtuma sopivasti koululaisten syyslomaviikolla keskiviikkona 18.10 klo 13-16. Tapahtuma houkutteli paikalle parisataa osallistujaa, jotka harjoittelivat vesillä liikkumisen taitoja pelkän uintilipun hinnalla.

Tapahtuman koordinoinnista vastasi Nokian kaupungin liikuntapalvelut. Heidän rasteillaan ohjelmassa oli monipuolisesti ohjelmaa eri ikäisille. Lastenaltaassa toteutettiin perheen pienimmille suunnattu leikkihetki ja terapia-altaassa Turvallisesti vesillä harjoitteita. Perhepeuhusta tuli kiitosta, että oli myös perheen pienemmille oli järjestetty toimintaa. Turvallisesti Vesillä -pisteessä lapset pääsivät tekemään huikean pelastusnäytöksen. Lisäksi hieman isommat pääsivät kokeilemaan SUP-lautaa isossa altaassa. Suppailussa väkeä riitti jonoksi saakka, ja kaikki halukkaat pääsivät testailemaan miten laudalla pysyy pystyssä.

Uimahyppyihin erikoistunut seura, Mansen molskis aloitii rastinsa näyttävällä uimahyppyesityksellä. Esityksen jälkeen he opettivat rastillaan erilaisia uimahyppyjä. Osallistujat pääsivät hyppimään 1m, 3m ja 5m korokkeilta ja saivat halutessaan vinkkejä hyppyihin iloisilta ja ammattitaitoisilta ohjaajalta. Psiteellä nähtiin huikeita suorituksia ja ilmeet olivat myös sen mukaisia.

Uinti Tampereen rastilla pelattiin vesipalloa ja rastilla nähtiinkin paljon hienoja heittoja ja mahtavia kamppailuja pallosta. Tapahtuman ainoasta kuivan maan rastista vastasi SPR Nokian osasto. Heidän osaavan henkilökuntansa johdolla harjoiteltiin tärkeitä ensiaputaitoja. Pisteellä pääsi hoivaamaan Bertta-gorillaa. 

"Mahtavaa, että tällaisia tapahtumia järjestetään ja vielä näin syyslomalla. Kiitos siitä, että kaikenikäiset lapset ja nuoret oli huomioitu".

Nokian Vesisankareita olivat tekemässä Koululiikuntaliitto, Mansen Molskis, Nokian kaupungin liikuntapalvelut, SPR Nokian osasto ja Uinti Tampere. Hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö. 

KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE HAUSKASTA JA HYÖDYLLISESTÄ VESISANKARIT-PÄIVÄSTÄ!

Lisätietoja Nokian tapahtumasta:

Katri Manninen, Liikunnanohjaaja, p. 040 8443955 tai katri.manninen(at)nokiankaupunki.fi

Alla kuvia Nokian Vesisankarit-tapahtumasta (kuvaa klikkaamalla näet sen isompana):