Navi
Osallistujat / Tapahtumat 2015-2017 / Tapahtumat kevät 2017 / Vantaa 11.5

Vesisankarit mukana Kokeile liikuntaa-tapahtumassa Myyrmäessä 11.5!

Vesisankarit oli mukana Kokeile Liikuntaa-tapahtumassa, joka järjestettiin Myyrmäen Urheilupuistossa torstaina 11.5 klo 9-13. Vesisankarit-toimintapiste sijaitsi Myyrmäen uimahallissa. Pisteellä harjoiteltiin monipuolisesti erilaisia vesillä liikkumisen taitoja, ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella.

Opetusaltaassa, Sukeltajaliiton rastilla puettiin maskit ja snorkkelit päähän ja tutustuttiin sukelluksen maailmaan.  Ison altaan puolella Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton johdolla kokeiltiin pelastusliiveillä uimista. Ryhmätyöskentelytaidot haastettiin tehtävässä, jossa koululaisten piti tehdä letka ja pelastautua yhdessä pelastusliiveillä. Uimaseura Vandersin rastilla altaaseen tuotiin lötköpötköt, joiden avulla haastettiin tasapaino ja kehohallintataidot vedessä. Hyppyaltaassa Koululiikuntaliitto tutustutti koululaiset uimahyppyjen vauhdikkaaseen maailmaan. Ohjelmassa oli muun muaassa pelastushypyn ja kerähypyn opettelua.

Kokeile Liikuntaa-tapahtuman Vesisankarit-toimintapistettö olivat tekemässä Koululiikuntaliitto, Sukeltajaliitto, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ja Uimaseura Vanders. Hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö.

Lisätietoja Kokeile Liikuntaa-tapahtuman Vesisankarit-toimintapisteestä:

Pauliina Kotiranta, Koululiikuntaliitto, pauliina.kotiranta(at)kll.fi, p. 044-3121890

Alla kuvia Vantaan Vesisankarit-toimintapisteestä (kuvaa klikkaamalla näet sen suurempana):