Navi
Osallistujat / Tapahtumat 2015-2017 / Tapahtumat kevät 2017 / Sakarinmäen koulu 10.5

Sakarinmäen koulun yhteinen vesisankarit-päivä 10.5!

Sakarinmäen koululla vietettiin koko koulun Vesisankarit-päivää keskiviikkona 10.5. Tapahtumaan osallistuivat kaikki eskareista kuudesluokkalaisiin.

Tapahtumassa oli yhteensä seitsemän rastipistettä. Rastipisteille saapui kerralla kaksi luokkaa, joilla oli 45 minuuttia aikaa kierrellä rastipisteet pareittain. Suomen Purjehdus ja Veneily yhdessä Vuosaaren Purjehtijoiden kanssa tutustutti oppilaat purjehduksen mielenkiintoiseen ja vauhdikkaaseen maailmaan. Oppilaat pääsivät kokeilemaan purjehdussimulaattoria, harjoitteleemaan erilaisia solmuja, sekä haastamaan tasapainonsa ja keskivartalonsa lihakset hengauskiikussa. Keski-Uudenmaan Sukeltajat organisoivat hauskan Itämeren kalojen/kasvien/eliöiden tunnistustehtävän. Lisäksi tapahtumassa harjoiteltiin ensiaputaitoja, kastliinan tarkkusheittoa ja pelastusliivien pukemista niin sokkona kuin selälläänkin.

Tapahtumasta vastannut Sari Häkkinen kehuu tapahtuman yleisfiilistä erittäin hyväksi: ”tapahtumassa oli iloinen tekemisen meininki. Opettajilta saamamme palautteen mukaan oppilaat todella tykkäsivät ja olisivat halunneet jatkaa toimintaa vielä pidempäänkin”.

Sakarinmäen koulun Vesisankarit-tapahtumaa olivat tekemässä Vuosaaren Purjehtijat, Turvallisesti Vesillä ry, Keski-Uudenmaan Sukeltajat, Suomen Purjehdus ja Veneily.

Lisätietoja Sakarinmäen koulun Vesisankarit-tapahtumasta:

Pauliina Kotiranta, pauliina.kotiranta(at)kll.fi tai p. 044 3121890

Alla kuvia Sakarinmäen Vesisankarit-tapahtumasta (kuvaa klikkaamalla näet sen isompana):