Navi
Osallistujat / Tapahtumat 2015-2017 / Tapahtumat kevät 2017 / Riihimäki 3.6

Riihimäen maauimalassa harjoiteltiin vesitaitoja ja juhlistettiin kesäloman alkua 3.6!

Riihimäen maauimalassa (Salpausseläntie 16) juhlistettiin kesäloman alkua ja maauimalan avautumista lauantaina 3.6 klo 10-17. Kaikille avoin ja maksuton Vesisankarit-tapahtuma keräsi päivän aikana 250 osallistujaa harjoittelemaan vesillä liikkumisen taitoja ammattaitaitoisten ohjaajien opastuksella. 

Tapahtumassa Riihimäen Uimaseura organisoi hauskan Vesisankari!-uimataitoradan. Uimaseura järjesti myös vapaauinnin tekniikkaklinikat tasatunnein klo 12.00, 13.00 ja 14.00 ja otti lisäksi vastaan uimataitotestejä.

Riihimäen Urheilusukeltajat ry tutustuttivat  sukelluksen jännittävään maailmaan ja opastivat sukellusvälineiden käytössä. Riihimäen VPK:n rastilla pääsi harjoittelemaan ensisammutusta ja kuulemaan tärkeää tietoa paloturvallisuudesta. Ilmeistä päätelleen tämä taisi olla tapahtuman jännittävin rasti.

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitton vesiturvallisuuspisteellä harjoiteltiin vesipelastusta kanisterilla, ämpärillä ja pallolla. Lisäksi nautiittiin huikeista Viisaasti vesillä- näytöksistä.

Riihimäen Vesisankareita olivat tekemässä Koululiikuntaliitto, Riihimäen kaupungin liikuntapalvelut, Riihimäen Uimaseura, Riihimäen Urheilusukeltajat, Riihimäen VPK ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö.

Medianäkyvyys:

Aamupostin ennakkotiedote ja Marko Perälän haastattelu

Lisätietoja Riihimäen Vesisankarit-tapahtumasta:

Marko Perälä, Liikuntalaitosesimies, Riihimäen kaupunki/Uimala, marko.perala(at)riihimaki.fi, p. 019 758 4746

Alla kuvia Riihimäen tapahtumasta (kuvaa klikkaamalla näet sen isompana):