Hyppää sisältöön

Koko perheen Vesisankarit-rantatapahtuma Orivedellä 14.8.2021

Lauantaina 14.8.2021 klo 10-14 on koko perheen maksuton Vesisankarit-tapahtuma Oriveden Kirkkolahden uimarannalla.

Tapahtuma järjestetään paikallisia koronaohjeistuksia ja rajoituksia noudattaen – turvallisesti. 

Rannalla on tarjolla monipuolista ohjelmaa, kun Oriveden Liikuntapalvelut, SPR Kangasala, Sukeltaja Toni Aho, TG Klubben sekä Elämys Myllylä yhdistävät voimansa ja innoittavat tutustumaan vesiturvallisuuden sekä -taitojen saloihin erilaisilla rastipisteillä. Ohjelmassa mm. packraftin eli ilmatäytteisten kajakkien kokeiluja ja opastusta, SUP-lautailua, vesipelastus- ja sukellusharjoitteita sekä rantapelejä.

Vuoden 2021 Vesisankarit-tapahtumien teemoina ovat melonta ja luonnonvedet. Yhteistyö perheyritys Melomon kanssa mahdollistaa 2 packraftiä, eli ilmatäytteistä kanoottia testattavaksi kaikissa vuonna 2021 järjestettävissä tapahtumissa.

”Kesän ennätykselliset helteet ovat valitettavasti lisänneet hukkumiskuolemia. Herättelemmekin perheitä ja erityisesti lapsia harjoittelemaan vesillä liikkumiseen liittyvää osaamista jo pienestä pitäen. Vesisankarit-tapahtumat ovatkin loistava tilaisuus päästä kokeilemaan näitä taitoja käytännössä,” sanoo Vesisankarit-koordinaattori Susanna Aulin Koululiikuntaliitosta.  

Tervetuloa mukaan!

Koululiikuntaliiton koordinoimassa Vesisankarit-hankkeessa ovat mukana Sukeltajaliitto, Suomen Melonta- ja Soutuliitto, Suomen Meripelastusseura, Suomen Punainen Risti, Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Uimaliitto sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Lisätietoa hankkeesta: www.vesisankarit.fi.

—————————————————————-

Lisätietoa Vesisankarit-tapahtumasta:

Iris Sundelin, Oriveden Vesisankarit-tapahtumavastaava, p. 0417300337, iris.sundelin@orivesi.fi

Susanna Aulin, Vesisankarit-koordinaattori, Koululiikuntaliitto, p. 044 3502602 ja susanna.aulin@kll.fi

Logot ja kuvituskuvat: https://www.vesisankarit.fi/media

Jaa somessa: