Hyppää sisältöön

Huikea Vesisankarit-vuosi 2022!

Vesisankarit-hankeen tavoitteena on tukea lasten vesi- ja vesipelastustaitoja. Takana on hankkeen ennätysvuosi! Vesisankarit-tapahtumiin ja koulutoimintaan ympäri Suomen osallistui vuonna 2022 ennätykselliset 23 054 henkilöä! Tapahtumiin osallistui 11 152 henkilöä ja koulutoimintaan 11 902 peruskoululaista. Iso kiitos kaikille tapahtuman järjestäjille, osallistujille, opettajille ja koululaisille!

Tapahtumista suurin osa oli kaikille avoimia, lisäksi järjestettiin monia koululaistapahtumia, jonne luokat tulivat opettajiensa johdolla. Tapahtumat järjestettiin uimahallin tai liikuntatoimen henkilöstön toimesta. Lisäksi järjestelyissä olivat usein mukana myös paikalliset seurat.

Koulutoimintaan osallistui sekä ala- että yläkoululaisia. Kouluissa toteutettiin lukuisa määrä monipuolisia Vesisankarit-harjoitteita mm. oppi- ja välitunneilla sekä koulun teemapäivissä.

Koululiikuntaliiton koordinoimassa Vesisankarit-hankkeessa ovat mukana Sukeltajaliitto, Suomen Melonta- ja Soutuliitto, Suomen Meripelastusseura, Suomen Punainen Risti, Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Uimaliitto sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Tehdään yhdessä tästäkin vuodesta menestys!

Jaa somessa: