Navi
Osallistujat / Tapahtumat 2015-2017 / Tapahtumat syksy 2017 / Rauma 28.9

Viidesluokkalaiset oppivat vesitaitoja Raumalla 28.9

Vesisankarit palasivat Rauman uimahalliin (Hankkarintie 8) torstaina 28.9. Tapahtumassa harjoiteltiin vesillä liikkumisen taitoja toiminnallisilla rastipisteillä sekä altaassa että kuivalla maalla. Tapahtuma järjestettiin Rauman 5. luokkalaisille.

Rauman laitesukeltajien rastilla kokeiltiin räpyläuintia ja suoritettiin huisin hauska sukellus- ja temppurata. Swimming Team Rauman rastilla harjoiteltiin vesipelastusta. Vedessä kokeiltiin erilaisia pelastusotteita ja hyödynnettiin erilaisia pelastusvälineitä. Rauman Partiotytöt opastivat viidesluokkalaisia hätäilmoituksen tekemisessä ja kylkiasentoon kääntämisessä. Rauman kaupungin ohjauksella haastettiin tasapaino ilmatäytteisellä wibit-temppuradalla. Rataa suorittavilta koululaisista ei vauhtia ja naurua puuttunut.  Rauman Merikoulun rastilla ohjelmassa oli pelastusliiveillä uintia ja jännittävä pelastuslautalle kiipeäminen, joka oli aivan varmasti ainutlaatuinen kokemus.

Rauman Vesisankarit-tapahtumaa olivat järjestämässä Rauman Merikoulu,  Rauman kaupunki, Rauman laitesukeltajat ry sekä Rauma Swimming Team. Hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö.

Lisätietoja Rauman tapahtumasta:

Pinja Kivistö, Rauman Kaupunki, pinja.kivisto(at)rauma.fi tai gsm. 044 7933569