Navi
Ajankohtaista / Sukella seikkailuun Kempeleen Vesisankarit-tapahtumassa perjantaina 24.5.

Sukella seikkailuun Kempeleen Vesisankarit-tapahtumassa perjantaina 24.5.

19.5.2019 9.00

Supersuosittu koko perheen Vesisankarit-tapahtuma rantautuu toista kertaa Kempeleen virkistysuimala Zimmariin perjantaina 24.5. klo 13-19. Kaikki ovat tervetulleita harjoittelemaan vesitaitoja pelkän uintimaksun hinnalla.

Altailla käy kuhina, kun Oulun Meripelastusseura sekä virkistysuimalan henkilökunta innoittavat uimarit tutustumaan vesiturvallisuuden ja -taitojen saloihin. Ohjelmassa on mm. vesipelastustaitoja, ensiaputaitoja, snorklausta ja pelastusliivit päällä uintia. Osallistujat saavat uusien vesitaitojen sekä iloisen mielen lisäksi mukaansa Vesisankarit-diplomin.

”Tämä on mahtava tilaisuus tarjota uimahallin asiakkaille erilaista ohjelmaa ja samalla edistää kaikille tärkeitä vesitaitoja”, kertoo Kempeleen Vesisankarit-tapahtumavastaava Tarja Koivisto.

Vesisankarit-tapahtumissa on tavoitteena tarjota vesiliikuntaelämyksiä ja innostaa kaikenikäisiä ihmisiä harjoittelemaan vesillä liikkumisen taitoja. Tänä vuonna järjestetään kaikille avoimien Vesisankarit-tapahtumien lisäksi koululaistapahtumia ympäri Suomen.

Lisätietoa Vesisankarit-tapahtumasta:

Tarja Koivisto, Kempeleen Vesisankarit-tapahtumavastaava, p. 050 4636 493 tai tarja.koivisto@kempele.fi