Navi
Ajankohtaista / Vesisankarit-koululaistapahtuma Kannuksessa 22.5.-23.5.

Vesisankarit-koululaistapahtuma Kannuksessa 22.5.-23.5.

17.5.2019 9.00

Supersuosittu Vesisankarit-tapahtuma rantautuu toista kertaa Kannuksen uimahalli KitiVapariin keskiviikkona ja torstaina 22.-23.5.2019. Tapahtumapäivien aikana paikalle saapuu lähes 300 koululaista opettajiensa johdolla harjoittelemaan erilaisia vesillä liikkumisen taitoja.

Altailla käy kuhina, kun uimahallin henkilökunta ja Kokkolan meripelastajat yhdistävät voimansa ja innoittavat oppilaat tutustumaan vesillä tapahtuvan liikunnan sekä vesiturvallisuuden ja -taitojen saloihin erilaisilla rastipisteillä. Ohjelmassa on mm. erilaisia vesipelastustehtäviä, pelastusliivit päällä uintia, pelastuslautalle kiipeämistä, snorklausta sekä ensiapuharjoitteita. Pääsee tapahtumassa kokeilemaan myös vesiliukumäkeä ja banaanivenettäkin.

”Vesisankarit on loistava tilaisuus tuoda vesitaitojen tärkeyttä esille koululaisille. Tapahtuma päivä motivoi vahvistamaan omia taitojaan”, kertoo Kannuksen Vesisankarit-tapahtumavastaavana toimiva Marianne Mottinen.

Vesisankarit-tapahtumissa on tavoitteena tarjota vesiliikuntaelämyksiä ja innostaa kaikenikäisiä ihmisiä harjoittelemaan vesillä liikkumisen taitoja. Tänä vuonna järjestetään koululaisille suunnattujen Vesisankarit-tapahtumien lisäksi kaikille avoimia tapahtumia ympäri Suomen.

Lisätietoa Vesisankarit-tapahtumasta:

Marianne Mottinen, Kannuksen Vesisankarit-tapahtumavastaava, p. 044 4745 453 tai marianne.mottinen@kannus.fi