Navi
Ajankohtaista / Tärkeitä vesitaitoja harjoitellaan Vesisankarit-tapahtumassa Levillä torstaina 16.5.

Tärkeitä vesitaitoja harjoitellaan Vesisankarit-tapahtumassa Levillä torstaina 16.5.

14.5.2019 13.00

Supersuosittu Vesisankarit-tapahtuma rantautuu jo toista kertaa Levi Hotel Spa -kylpylään torstaina 16.5.2019. Aamupäivällä järjestetään Sirkan koululaisille suunnattu tapahtuma ja iltapäivällä ohjelmaa on kaikille kylpylän asiakkaille. 

Aamupäivällä Sirkan koulun oppilaat harjoittelevat erilaisia vesillä liikkumisen taitoja toiminnallisesti opettajansa johdolla, kun taas iltapäivällä rastipisteet ovat avoinna kaikille kylpylän asiakkaille vain kylpylälipun hinnalla. Osallistujat saavat uusien vesitaitojen sekä iloisen mielen lisäksi mukaansa Vesisankarit-diplomin.

Rastipisteillä käy kuhina, kun Levi Hotel Span henkilökunta, Santasport Lapin Urheiluopiston opiskelijat, SPR ja Lapland Triathlon Levi Ry:n toimijat tutustumaan vesiturvallisuuden ja -taitojen saloihin. Rastipisteiden teemoina ovat mm. pelastusliivit päällä uinti, sukellusrata, triathlon, ensiapu sekä vesipelastus.

Vesisankarit-tapahtumissa on tavoitteena tarjota vesiliikuntaelämyksiä ja innostaa kaikenikäisiä ihmisiä harjoittelemaan vesillä liikkumisen taitoja. Tänä vuonna järjestetään kaikille avoimien Vesisankarit-tapahtumien lisäksi koululaistapahtumia ympäri Suomen.

Keijo Alila, Harrastepäällikkö Levi Hotel Spa, p.  040 536 7038 tai keijo.alila@levihotelspa.fi