Navi
Ajankohtaista / Vesisankarit-koululaistapahtuma valtaa Imatran uimahallin 14.-15.5.2019

Vesisankarit-koululaistapahtuma valtaa Imatran uimahallin 14.-15.5.2019

13.5.2019 15.00

Supersuosittu Vesisankarit-koululaistapahtuma rantautuu Imatran uimahalliin tiistaina ja keskiviikkona 14.-15.5.2019 klo 8.30–11.45.

Tapahtumassa koululaiset harjoittelevat erilaisia vesillä liikkumisen taitoja toiminnallisesti. Päivän aikana paikalle saapuu yli 350 alakoululaista opettajiensa johdolla.

Altailla käy kuhina, kun Imatran liikuntapalvelut, Imatran voima ja Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu yhdistävät voimansa ja innoittavat koululaiset tutustumaan vesiturvallisuuden ja -taitojen saloihin erilaisilla rastipisteillä niin uima- kuin palloiluhallissa. Altailla ohjelmassa on mm. vesilentopalloa, pelastusliiveillä uintia, uhrin kuljettamista sekä pelastusrenkaan heittoa. Salissa tutustutaan Vesisankarit-sanaruudukkoon, pelastusviestiin ja harjoitellaan oikeaoppista onnettomuustilanteissa toimimista.

”Vesisankarit-tapahtuma on tuonut iloa ja liikunnan riemua jo kahtena vuotena Imatran koululaisille. Tapahtuma on loistava tilaisuus harjoitella vesipelastus- ja ensiaputaitoja. Toivottavasti tänäkin vuonna koululaisten kasvoilta voi lukea tyytyväisiä hymyjä tapahtuman jälkeen.”, kertoo Imatran Vesisankarit-tapahtumavastaavana toimiva Suvi Seppänen.

Vesisankarit-tapahtumissa on tavoitteena tarjota vesiliikuntaelämyksiä ja innostaa kaikenikäisiä ihmisiä harjoittelemaan vesillä liikkumisen taitoja. Tänä vuonna järjestetään koululaisille suunnattujen Vesisankarit-tapahtumien lisäksi kaikille avoimia tapahtumia ympäri Suomen.

Lisätietoa Imatran Vesisankarit-tapahtumasta:

Suvi Seppänen, Imatran Vesisankarit-tapahtumavastaava, p. 020 617 5356

ja suvi.seppanen@imatra.fi