Navi
Ajankohtaista / Lappeenrannassa tehdään Vesisankareita keskiviikkona 17.4.

Lappeenrannassa tehdään Vesisankareita keskiviikkona 17.4.

12.4.2019 9.00

Supersuosittu koko perheen Vesisankarit-tapahtuma rantautuu jo neljättä kertaa Lappeenrannan uimahalliin keskiviikkona 17.4. klo 17–19.30. Kaikki ovat tervetulleita harjoittelemaan vesitaitoja pelkän uimahallilipun hinnalla.

Altailla käy kuhina, kun Suomen Meripelastusseura Etelä Saimaa, Lappeenrannan Soutajat, Saimaan Latu/melontajaosto, SPR, SUP-Lappeenranta, Lappeenrannan liikuntapalvelut sekä uimahallin henkilökunta yhdistävät voimansa ja innoittavat uimarit tutustumaan vesiturvallisuuden ja -taitojen saloihin. Ohjelmassa mm. vedestä pelastamista, pelastusliiveissä uintia, melontakokeilua, SUP-lautailua, soutukisoja soutulaitteilla, räpyläuintiä ja elvytystaitojen harjoittelua. Osallistujat saavat uusien vesitaitojen sekä iloisen mielen lisäksi mukaansa Vesisankarit-diplomin.

”Tämä on hieno tilaisuus tarjota uimahallin asiakkaille erilaista ohjelmaa ja samalla edistää kaikille tärkeitä vesitaitoja”, kertoo Lappeenrannan Vesisankarit-tapahtumavastaava Mari Helén.

Vesisankarit-tapahtumissa on tavoitteena tarjota vesiliikuntaelämyksiä ja innostaa kaikenikäisiä ihmisiä harjoittelemaan vesillä liikkumisen taitoja. Tänä vuonna järjestetään kaikille avoimien Vesisankarit-tapahtumien lisäksi koululaistapahtumia ympäri Suomen.

Koululiikuntaliiton koordinoimassa Vesisankarit-hankkeessa ovat mukana Sukeltajaliitto, Suomen Melonta- ja Soutuliitto, Suomen Meripelastusseura, Suomen Punainen Risti, Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Uimaliitto sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Lisätietoa hankkeesta: www.vesisankarit.fi.

Lisätietoa Vesisankarit-tapahtumasta:

Mari Helén, Lappeenrannan Vesisankarit-tapahtumavastaava, p. 0504521005 tai mari.helen@lappeenrannanuimarit.fi