Navi
Ajankohtaista / Vesisankarit innostavat vesitaitojen opetteluun Harjavallassa la 24.11.

Vesisankarit innostavat vesitaitojen opetteluun Harjavallassa la 24.11.

14.11.2018 14.00

Vesisankarit- kiertue vierailee Harjavallan liikunta- ja uimahallilla lauantaina 24.11.2018. Vesitaitoja voi harjoitella koko päivän, klo 10-15.30. Harjavallan uimahallissa (Yhdyskatu 2) järjestetään koko perheelle suunnattu vesisankarit-tapahtuma. Erilaisilla rasteilla on mahdollisuus testata vesitaitoja ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella tavallisen uimahallimaksun hintaan. Jokainen osallistuja saa muistoksi Vesisankarit- diplomin.

Harjavallan uimahalli täyttyy tapahtumapäivänä sekä innokkaista lapsista että kaikenikäisistä aikuisista osallistujista. Monipuolisesta ohjelmasta vastaavat kaupungin liikunnanohjaajat. Ohjelmassa on mm. uintitehtäviä, tutustumista sukelteluun snorkkeleiden avulla, pelastusliiveillä uintia ja hengenpelastustaitoja. 

”Odotamme tapahtumapäivästä vilkasta ja nauruntäyteistä. Lapset, nuoret ja kaikki aikuiset lastenmieliset ovat todellakin tervetulleita kokeilemaan erilaisia toimintarasteja. Samalla edistämme eri ikäisten ihmisten vesitaitoja,” sanoo Harjavallan uimahallin tapahtumavastaava Jonna Peltonen.

Vesitaidot kansalaistaidoiksi Vesisankareiden innoittamana!

Koululaisille suunnattuja, elämyksellisiä Vesisankarit-tapahtumia on järjestetty vuodesta 2015 lähtien. Tänä vuonna kaikilla on mahdollisuus päästä osaksi ainutlaatuista elämystä, kun Vesisankarit haastavat kaikki Suomen uimahallit ja kylpylät järjestämään avoimen Vesisankarit-tapahtuman.

Vesisankarit-tapahtumissa on tavoitteena tarjota monipuolisia vesiliikuntaelämyksiä ja innostaa kaikenikäisiä ihmisiä harjoittelemaan vesillä liikkumisen taitoja. Sari Turunen Koululiikuntaliitosta kertoo, että vesitaidot ovat tuhansien vesistöjemme maassa kansalaistaitoja. Turunen vielä jatkaa, että uimaan oppii ainoastaan vedessä ja tämä tapahtuma nimenomaan tarjoaa tilaisuuden tutustua erilaisiin vesitaitoihin ja kokea liikkumisen riemua yhdessä.

Vesisankareita ovat tekemässä: Koululiikuntaliitto, Sukeltajaliitto, Suomen melonta- ja soutuliitto, Suomen Meripelastusseura, Suomen Punainen Risti, Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Uimaliitto sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Hanketta on tukemassa Reijo Rautauoman säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.  

Lisätietoja Harjavallan Vesisankarit-tapahtumasta: Liikunnanohjaajat puh. 044-432 5442