Navi
Ajankohtaista / Vauhdikas Vesisankarit-tapahtuma Uimahalli Loiskeessa to 10.5 klo 16-18!

Vauhdikas Vesisankarit-tapahtuma Uimahalli Loiskeessa to 10.5 klo 16-18!

8.5.2018 12.00

Kevään huikea Vesisankarit-tapahtumakiertue saapuu Uimahalli Loiskeeseen (Kiiruuntie 6) torstaina 10.5 klo 16-18. Tapahtuma on osa Someron Unelmien Liikuntapäivän upeaa ohjelmaa. Tule itseksesi tai koko perheen voimin harjoittelemaan vesitaitoja ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Osallistujat saavat muistoksi Vesisankarit-diplomin.

”Tämä on mahtava tilaisuus tarjota asiakkaillemme hieman erilaista ohjelmaa ja samalla edistää eri-ikäisten ihmisten vesitaitoja. Toivottavasti väkeä saapuu sankoin joukoin”, iloitsee uimaopettaja Iida Ahtaanluoma.

Uimahallin monipuolisesta Vesisankarit-ohjelmasta vastaavat Someron Liikunta, Someron Esan uintijaosto ja Sukellusseura Gummiwihta. Toimintapisteillä tutustutaan laitesukelluksen ja snorklauksen maailmaan. Vauhdikkaalla uintiradalla vesitaidot kehittyvät kuin itsestään. Kesää varten opetellaan hienoimmat uimahypyt. Lisäksi harjoitellaan tärkeitä hengenpelastustaitoja.   

Vesitaidot kansalaistaidoiksi Vesisankareiden innostamana!

Koululaisille suunnattuja, elämyksellisiä Vesisankarit-tapahtumia on järjestetty syksystä 2015 lähtien. Vuonna 2018 kaikilla on mahdollisuus päästä osaksi ainutlaatuista elämystä, kun Vesisankarit haastavat kaikki Suomen uimahallit ja kylpylät järjestämään avoimen Vesisankarit-tapahtuman.

Tapahtumissa harjoitellaan monipuolisesti vesillä liikkumisen taitoja ja niihin ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. "Tapahtumatiedot löytyvät Vesisankareiden nettisivulta. Tällä hetkellä jo yli 70 uimahallia ja kylpylää on mukana", hehkuttaa Koululiikuntaliiton Vesisankarit-tapahtumakoordinaattori Pauliina Kotiranta.

”Uimaan oppii ainoastaan vedessä. Vesisankarit-tapahtumat tarjoavat tilaisuuden tutustua eri vesitaitoihin ja kokea liikkumisen riemua yhdessä. Rastien ammattitaitoisilta ohjaajilta saat vinkkejä vesitaitojen harjoitteluun lapsen kanssa”, sanoo Sari Turunen Koululiikuntaliitosta.

Vesisankareita ovat tekemässä: Koululiikuntaliitto, Sukeltajaliitto, Suomen melonta- ja soutuliitto, Suomen Meripelastusseura, Suomen Punainen Risti, Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Uimaliitto sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Lisätietoja Vesisankarit-hankkeesta ja tapahtumista: Pauliina Kotiranta, pauliina.kotiranta(at)kll.fi tai p. 044-312 1890