Navi
Ajankohtaista / Vapaa-ajankeskus Kaskelotti täyttyy Vesisankareista su 18.2!

Vapaa-ajankeskus Kaskelotti täyttyy Vesisankareista su 18.2!

13.2.2018 11.53

Vapaa-ajankeskus Kaskelotin Vesisankarit-tapahtumassa harjoitellaan koko perheen voimin tärkeitä vesitaitoja sunnuntaina 18.2 klo 12.30-15.30. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin aikuiset kuin lapsetkin pelkän uintilipun hinnalla. Kaikki osallistujat saavat muistoksi Vesisankarit-diplomin!

Tapahtuman toiminnallisilla rastipisteillä harjoitellaan monipuolisesti vesillä liikkumisen taitoja. Tapahtumaa ovat Ulvilan kaupungin liikuntaohjaajien lisäksi tekemässä melontaseura Evänräväyttäjät sekä uimaseura Friitalan Yritys.

Tapahtuman ohjelma:

  • klo 12.30-13.00 melontaseura Evänräväyttäjät tarjoavat ainutlaatuisen melonta- ja suppailuelämyksen altaassa.
  • klo 13.00-13.30 liikunnanohjaajien valvonnassa pääset suorittamaan uinninvalvojan testiuinnin ja kokeilemaan vaatteet päällä uimista sekä vedestä pelastamista.
  • klo 13.30-14.00 melontaseura Evänräväyttäjät tarjoavat ainutlaatuisen melonta- ja suppailuelämyksen altaassa.
  • klo 14.00-14.30 Sukelluksen maailmaan tutustumista; maskit, snorkkelit ja räpylät testissä
  • klo 14.00-14.45 Lasten (4-7v) leikkituokio pikkualtaassa
  • klo 14.30-15.00 melontaseura Evänräväyttäjät tarjoavat ainutlaatuisen melonta- ja suppailuelämyksen altaassa.
  • klo 15.00-15.30 Friitalan Yrityksen uintitekniikkaopetusta ja vedestä pelastamista.
  • Monitoimialtaassa kaikki lelut käytössä sekä pelastusliivien kokeilua koko tapahtuman ajan.

Vesitaidot kansalaistaidoiksi Vesisankareiden innostamana!

Koululaisille suunnattuja, elämyksellisiä Vesisankarit-tapahtumia on järjestetty syksystä 2015 lähtien. Vuonna 2018 kaikilla on mahdollisuus päästä osaksi ainutlaatuista elämystä, kun Vesisankarit haastavat kaikki Suomen uimahallit järjestämään avoimen Vesisankarit-tapahtuman.

Tapahtumissa harjoitellaan monipuolisesti vesillä liikkumisen taitoja ja niihin ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. "Tapahtumatiedot löytyvät Vesisankareiden nettisivulta. Tällä hetkellä jo lähes 60 uimahallia ja kylpylää on mukana", hehkuttaa Koululiikuntaliiton Vesisankarit-tapahtumakoordinaattori Pauliina Kotiranta.

”Uimaan oppii ainoastaan vedessä. Vesisankarit-tapahtumat tarjoavat tilaisuuden tutustua eri vesitaitoihin ja kokea liikkumisen riemua yhdessä. Rastien ammattitaitoisilta ohjaajilta saat vinkkejä vesitaitojen harjoitteluun lapsen kanssa”, sanoo Sari Turunen Koululiikuntaliitosta.

Vesisankareita ovat tekemässä: Koululiikuntaliitto, Sukeltajaliitto, Suomen melonta- ja soutuliitto, Suomen Meripelastusseura, Suomen Punainen Risti, Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Uimaliitto sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Hanketta tukee Reijo Rautauoman säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Lisätietoja Ulvilan Vesisankarit-tapahtumasta: Paula Kiili, paula.kiili(at)ulvila.fi

Lisätietoja Vesisankarit-hankkeesta ja tapahtumista: Pauliina Kotiranta, pauliina.kotiranta(at)kll.fi tai p. 044-312 1890