Navi
Ajankohtaista / Syksyn Vesisankarit-tapahtumakiertue alkaa pian!

Syksyn Vesisankarit-tapahtumakiertue alkaa pian!

21.8.2017 11.00

Vesisankarit tulevat taas, kun syksyn tapahtumakiertue starttaa Kauniaisten uimahallilta 23.-24.8. Kiertueella on mukana niin vanhoja konkareita kuin uusia tulokkaitakin. Kauniaisten jälkeen vuorossa on Kemi, joka järjestää tapahtuman jo toistamiseen. Tapahtuman suosiosta kertoo se, että se tuli lähes täyteen muutamassa tunnissa.

”Mahtavaa huomata, kuinka useilla paikkakunnilla, kuten tänä syksynä Kemissä, Raumalla ja Orimattilassa, Vesisankarit-tapahtumasta on muodostunut jokavuotinen perinne. Tapahtumat koetaan erittäin hyödyllisinä ja niitä odotetaan innolla.” iloitsee Vesisankarit-tapahtumakoordinaattori Pauliina Kotiranta Koululiikuntaliitosta.

Perinteisten koululaistapahtumien lisäksi luvassa on myös kaikille avoimia Vesisankarit-tapahtumia. Niissä vesitaitoja pääsee ihan jokainen harjoittelemaan pelkän uintilipun hinnalla. Kannustathan oppilaitasi osallistumaan avoimiin tapahtumiin perheidensä kanssa ja tule myös itse kokemaan vesillä liikkumisen riemua!

Syksyn kiertuepaikkakunnat näet tapahtumasivulta. Muutamia paikkakuntia mahtuu vielä mukaan. Olethan meihin yhteydessä, mikäli haluatte järjestää Vesisankarit-tapahtuman paikkakunnallenne!

Lisätietoja Vesisankarit-tapahtumista:

Pauliina Kotiranta, Koululiikuntaliitto, p. 044 312 1890, pauliina.kotiranta(at)kll.fi